News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Welcome to SMF!

Started by Simple Machines, Feb 15, 2026, 06:26 AM

Previous topic - Next topic

Simple Machines

Welcome to Simple Machines Forum!

We hope you enjoy using your forum.  If you have any problems, please feel free to ask us for assistance.

Thanks!
Simple Machines

JustinMoips

Зізнаюся чесно, спочатку я боялася готувати курку в духовці. Мені ввижалися численні труднощі: то м'ясо вийде сухим, то вона пригорить зверху, то воно не пропечеться всередині. Я користувалася простими рецептами — так безпечніше і швидше.

Ситуація кардинально змінилася, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику лежала курочка, яку планували на завтра. Терміново пригадувала рекомендації, які отримувала від досвідчених господинь. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, визначилася з градусами та тривалістю, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як визначити повну готовність.

Основним страхом було, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з золотистим кольором, зрозуміла — вийшло! Вона була ідеально просмаженою, однаково добре пропеченою і неймовірно смачною. Присутні оцінили страву, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.

Варто зауважити, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я переглядала різноманітні способи подачі для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І найприємніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка працює замість мене.

Renewtuh

Днями випадково знайшов веб-сторінку, що спочатку виглядав як типовий інформаційний сайт. Ідеться про портал Retro і знаходиться за адресою https://retro.ua/.

Перейшовши на головну, я побачив досить неочікуваний перелік рубрик: публікації про місячні фази, правила пунктуації в українській мові, інструкції з використання тестів, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Я зацікавився, і вирішив погортати сайт. Як виявилося, що на сайті можна знайти багато цікавих публікацій на найрізноманітніші питання: починаючи від рекомендацій лікарів до описів звичаїв та граматики. Навіть із назвою "Retro", інформація на ньому — це актуальні дані, що знадобляться щодня.

Найбільше мені запам'яталася матеріал із пунктуації — там зрозуміло розтлумачені норми, про які з уроків залишилися приблизні знання. Звернув увагу на статтю з календарем свят у 2026 році. У результаті, портал став корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, де відшукаєш пояснення на багато життєвих запитань.